Zware Gipsblokken Voor Een Verhoogde Geluidsisolatie

Gegarandeerd Betere Geluidsisolatie

De gipsblokken Zwaar van KMGipsbouw zijn de ideale blokken voor ruimtes waar veel mensen bij elkaar komen. Of het nou scholen of universiteiten zijn, kantoren of ziekenhuizen, het zijn allemaal verschillende locaties die een ding met elkaar gemeen hebben: er zijn vaak veel mensen aanwezig zijn, die zorgen voor geluid.

De gipsblokken Zwaar zijn speciaal bedacht om dit soort grote ruimtes tóch flexibel te kunnen verdelen, maar nét wat extra comfort bieden. De gipsblokken hebben namelijk een verhoogde dichtheid vergeleken bij andere gipsblokken en zorgen daarom voor een betere geluidsisolatie. We kunnen dus ook met zekerheid zeggen dat deze zwaardere gipselementen voldoen aan de hoge geluidsisolatie-eisen die in dit soort gebouwen van toepassing zijn. Dankzij de gipsblokken Zwaar worden dus zelfs in grote gebouwen veilige en comfortabele ruimtes gecreëerd voor het publiek.

Verschillende Toepassingsmogelijkheden

De gipselementen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor scheidings- of voorzetwanden in openbare gebouwen, maar ook voor wanden waar een hogere weerstand tegen schokken vereist is. Daarnaast kan er in combinatie met isolatiemateriaal een akoestische wand worden gecreëerd.