Waterwerende Gipsblokken

Dé Oplossing Tegen Vocht!

In badkamers en keukens speelt luchtvochtigheid een grote rol. Het is daarom belangrijk dat de bouwmaterialen hier goed tegen bestand zijn. De waterwerende, hydro gipsblokken van KMGipsbouw zijn daarom ideaal voor gebruik in keukens, badkamers of andere vochtige ruimtes.
Waterwerende gipselementen zijn geïmpregneerd met een waterafstotend middel. Dit middel wordt al tijdens het productieproces toegevoegd, waardoor de blokken volledig waterafstotend zijn en niet alleen het oppervlak. Dankzij deze behandeling wordt de wateropname van de blokken sterk beperkt. Zelfs na twee uur volledige onderdompeling, nemen de blokken maximaal 5% vocht op. Deze exceptionele prestatie geeft daarom ook de garantie van een blijvende vochtweerstand, hoe hoog het vochtgehalte in uw ruimte ook is.

Toepasbaar In Elke Vochtige Ruimte

De gehydrofobeerde gipsblokken kunnen worden gebruikt in elke ruimte waar wanden worden blootgesteld aan vocht. Zo kunnen ze in de badkamer of keuken gebruikt worden om een scheidings- of voorzetwand te maken, maar zijn de blokken daarnaast ook ideaal voor kelders en garages of een onderste rij van een wand.

De blokken worden daarnaast vaak gebruikt om een douche of bad in te metselen. De waterwerende gipsblokken van KMGipsbouw zijn massieve elementen die snel verwerkt kunnen worden, een thermisch comfort bieden en garant staan voor een mooie en kwalitatief goede afwerking.

BEL ONS NU!